Thursday, May 3, 2018

モロッコ人指導の伝統的なモロッコ料理教室 Moroccan cooking class



(English is below)
モロッコの母親は家族のために愛で食事を作ります。
私の母は私に伝統的なモロッコ料理を教えてくれました。この母の味を日本の皆様にお教えします。

モロッコ料理インストラクター:ファティン・スラウィ
ファチネはランドスケープアーキテクトです。
横浜に長年住んでいます。
ファチネは自分の国と料理について共有します。

当日のメニュー
*ハリラ* チキンペイント、チラントロ、レモン入りスパイスモロッコ野菜スープ
*Mqualli*モロッコフィッシュタジン

ご予約はこちらです:https://www.thaisara.jp/

日時:5月13日、16:30時~19:30時 
定員: 14名 
会費: 5000円 
場所:Thaisaraレストラン:東横線妙蓮寺駅から徒歩で4分です。

Moroccan mothers give love to their family through what they cook, and my mother did so continually and regularly for many years.

In fact she represents for me a reference in preparing an authentic traditional Moroccan cuisine and want to share what she thaught to me about her delicious meals. 

I am a landscape architect living in Yokohama for many years and wish have every opportunity to share all aspects I love about my country including cuisine.

Menu is:
*Harira * Spiced Moroccan Vegetable Soup with Chickpeas, Cilantro, and Lemon 
*Mqualli* Moroccan Fish Tagine 

Fee: 5000yen/person

No comments:

Post a Comment