Saturday, April 9, 2016

入門のカービングコース

手作り教室のカービングコースでカービングの世界に魅せられました。
教材は身近な野菜、果物、せっけん。
道具はナイフ1本。
一緒にカービングを楽しんでみませんか?

今回こちらをつくります。
1.玉ねぎのロータス
2.トマトのバラ
3.人参の葉っぱ 2種類
4. 万野ネギの花

インストラクター:中山きみえさん(10年以上の経験を持ってます)
インストラクターアシスタント: スリントン グラスミュック (タイクッキングインストラクター)
会費:3.000円
日時: 2016年4月23日(土曜日) 15時~17時
会場:タイサラ・カフェ&レストラン(東急東横線・妙蓮寺駅から徒歩4分 ) http://www.thaisara.jp/#!blank-1/c24vq



The art of plate presentation is as important in Thai food as the taste. Fruit and vegetable carving is a traditional and highly cultivated art that has been practiced in Thailand and throughout Asia for centuries.

We will learn how to carve 4 kinds of vegetable carving which is easy for beginners;

1. Onion lotus
2. Tomato roses
3. Carrot leaves 2 types
4. Flowers by spring onion

Instructor: Kimie Takayama who has 10 years experience in Thai fruit, vegetable, and soap carving.

Instructor assistant: Surintorn Grasmueck, Thai cooking instructor

Fee : 3,000 yen per person including soft drinks, coffee and snacks
Class size: 10 people per lesson
Place: Thaisara cafe restaurant, 4 minutes from Myorenji station, Yokohama (25 minutes from Shibuya by trains).

Feel free to join us :)

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